Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eyvallah hocam, tam girecektim ki haber geldi iyi oldu. Sürekli değişiyor bunlar da, takibi zor oluyor valla. Sağ olun bilgilendirme için. Paylaşım için sağol.
Eyvallah hocam, tam da bunu arıyordum ben de. Sürekli değişiyor adresler, insan bazen nerede kaldığını şaşırıyor. Sayenizde direk ulaştık, elinize sağlık! Takipteyim.
Vay be reis, yine değişmiş link. Ben de az önce girmeye çalışıyordum, bulamamıştım. İyi oldu paylaştığın, eline sağlık hocam. Hemen deniyorum şimdi. Eline sağlık.
Eyvallah hocam, hızlısınız valla! Yine değişmiş link, kaç oldu sayamıyorum artık, iyi ki anında paylaşıyorsunuz. Sürekli takipte olmak şart oldu bu gidişle. Teşekkürler! Takipteyim.
Eyvallah hocam bilgi için! Vallahi tam da arıyordum, sürekli değiştiği için insan bazen karıştırıyor. Şimdi direkt buraya bakarım artık, Betvole'ye ulaşmak rahat oldu sağ olun. Paylaşım için sağol.
Eyvallah hocam bilgi için! Valla her gün değişiyor neredeyse linkler, takip etmek zor oluyor. Hemen kaydedeyim bunu da, sağolasın reis. İyi oldu bu bilgilendirme. Bol şans.
Eyvallah hocam bilgi için! Bu adres güncellemeleri insanı yoruyor vallahi, sürekli takipte kalmak lazım. Neyse ki sizin gibi arkadaşlar anında paylaşıyor, sağ olun reis! Hemen favorilere ekledim. Takipteyim.